TNP Global & Partners - Logo
TNP Global & Partners
Cariera - TNP Global & Partners
EVALUAREA
SERVICII
PORTOFOLIU
ARIE DE ACOPERIRE
LEGISLATIE
PORTAL
   
Cariera

Pasiune,determinare,creativitate,cunoastere, implicare ...

Reputatia noastra ca firma independenta, care ofera servicii ce depasesc in mod obisnuit asteptarile clientilor nostri, este bazata pe oameni care au aceste calitati. Daca impartasesti aceste valori si iti doresti o cariera cu provocari si oportunitati, am vrea sa auzim de tine.

Suntem o companie care acopera intreg teritoriul Romaniei. Noi oferim servicii de evaluare si consultanta pentru toate categoriile de active corporale si necorporale. Mediul de lucru la TNP Global & Partners este unul bazat pe colaborare si lucru in echipa. Aici vei putea sa lucrezi cu unii dintre cei mai respectati experti pentru a servi un grup divers de clienti.

Noi furnizam servicii de evaluare si consultanta pentru domenii cum ar fi raportarea financiara, imobiliare,

 

inginerie, industria de sanatate, energetica, bancara si financiara, administratia centrala si locala si multe altele. Daca esti la inceput de cariera noi iti putem oferi oportunitatea dezvoltarii cunostintelor pe care le ai si atingerea potentialului tau maxim. Daca lucrezi deja in domeniul evaluarilor si ai o experienta, la TNP Global & Partners te vei intalni cu provocari care vor contribui la implinirea ta profesionala.

Trimite-ne CV-ul tau si ofera-ne sansa de a te cunoaste. Poti fi unul din viitorii membri ai achipei TNP!

Posturi disponibile