TNP Global & Partners - Logo
TNP Global & Partners
TNP Global & Partners
este Membru Corporativ ANEVAR
Despre noi - TNP Global & Partners
EVALUAREA
SERVICII
PORTOFOLIU
ARIE DE ACOPERIRE
LEGISLATIE
PORTAL
   
Despre noi

Evaluarea este afacerea noastra. În fiecare zi, în toate orașele importante din țară, consultanții TNP Global & Parteners oferă evaluari exacte, fiabile si documentate.

TNP Global & Partners a fost înființată pentru unicul scop de a furniza servicii de evaluare pentru toate clasificările de active corporale şi necorporale și servicii conexe evaluării. Noi suntem o firma independenta de evaluare si nu oferim servicii de brokeraj imobiliar sau financiar, audit sau consultanta financiara. Acest lucru ne permite sa eliminam orice conflict de interese, real sau posibil, cu privire la aceste servicii profesionale.

Multe companii oferă serviciile de evaluare ca servicii auxiliare activității lor principale. Doar cativa dintre angajatii acestora sunt dedicati activitatii zilnice de evaluare. Noi suntem diferiti. Noi suntem implicați doar în evaluare si total angajați în a întampina nevoile tale cu privire la evaluare sau la probleme adiacente evaluării.

 

La TNP suntem 100% dedicati clientilor si profesiei noastre.

TNP Global & Partners este Membru Corporativ ANEVAR și îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu Standardele Internaţionale de Evaluare.

Te invitam sa descoperi care sunt avantajele pe care TNP Global & Partners le ofera in materie de evaluare.

Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la orice, noi facem foarte bine UN SINGUR LUCRU. Desi suntem tineri, ne incapatanam sa respectam valorile traditionale - seriozitate, integritate, credibilitate. Dar, cel mai important, ne permitem "luxul" de a le oferi clientilor doar servicii impecabile.

Cand ai nevoie de claritate, acuratete, meticulozitate si corectitudine, ai nevoie de independenta si expertiza TNP Global & Partners.