TNP Global & Partners - Logo
TNP Global & Partners
Garantie bancara
EVALUAREA
Servicii  SERVICII  Servicii
 
 
 
 
 
 
PORTOFOLIU
ARIE DE ACOPERIRE
LEGISLATIE
PORTAL
   
Servicii
Garantie bancara


Inainte de a solicita un imprumut de la o institutie financiar bancara este bine sa stii valoarea garantiilor pe care urmeaza sa le aduci in favoarea bancii. Poti obtine o opinie pentru estimarea valorii, care implica si costuri mai mici sau poti solicita un raport de evaluare. In ambele cazuri, noi suntem gata sa-ti furnizam informatia de care ai nevoie.

Ce trebuie sa mai stii este faptul ca banca va lua in calcul doar un procent din valoarea de piata care rezulta din raportul de evaluare. De regula, cuantumul creditului pe care il poti obtine reprezinta intre 50%-75% din valoarea de piata, functie de banca si/sau de tipul de credit. De aceea, noi analizam fiecare caz in parte si, impreuna cu tine, alegem solutia potrivita pentru ca tu sa obtii maxim din ceea ce ti-ai propus.
  Daca vrei sa aplici pentru un imprumut bancar, in primul rand trebuie sa ai dreptul de proprietate deplin si fara sarcini. Apoi imobilul tau trebuie sa fie inscris in cartea funciara. Inscrierea in registrul de publicitate imobiliara este un proces care dureaza si trebuie facut din timp. Te putem ajuta sa-ti pui ordine in documentele de proprietate si sa te asistam in demersurile necesare pentru intabularea proprietatii tale.

Pregateste-te din vreme si nu ezita sa ne contactezi pentru a te sprijini in atingerea obiectivelor tale.